Algemeen

TC Arendskerke is in 1983 opgericht door enthousiaste toerfietsers  De toerclub rijd vanaf de eerste zondag in Maart t/m de laatste zaterdag in Oktober. Iedere zondag wordt er vanaf het Arendshuis een clubrit verreden om 9.00 u wordt er gestart. ( uitgezonderd de maand Maart dan wordt er om 9:30 u gestart )

Vanaf +/- de eerste woensdag in April wordt er ook een clubrit op deze avond verreden. ( starttijd 19.00 u deze wordt aan het begin en eind vande zomerperiode tijdelijk vervroegd naar 18.30 u ). Afwijkend aan de clubrit is er nog een tourkalender ( zie menu ). Indien deze samenvalt met de clubrit dan vervalt deze en wordt de desbetreffende toertocht verreden. Alle tochten worden op eigen risico verreden. Wel hanteren we een aantal gedragsregels tijdens de clubritten. klik hier om deze te bekijken.


Lid worden

Wil je een keer de sfeer van TC Arendskerke komen proeven ? Dat kan. Neem hiervoor contact op met een van onze bestuursleden. Ook voor overige vragen kunt contact opnemen. ( zie Telnr hieronder ) Indien je besluit lid te worden van onze toerclub wordt je ook automatisch als lid bij de NTFU opgegeven. Leden zijn – beperkt – verzekerd via de NTFU. ( Voor meer informatie zie website NTFU.)

Voor het jaar 2014 is de contributie vastgesteld op € 50,- Dit bedrag wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven.


Lidmaatschap beëindigen

Indien u het lidmaatschap wenst te beëindigen, doe dit dan vóór 31 december van het lopende kalenderjaar. Indien u dit later doet bent u het verschuldigde lidmaatschapsgeld van dat jaar gewoon verschuldigd.”


Telnr Bestuursleden.

Functie Naam Telnr E-mail
Voorzitter Frank Witkam 0113-212199 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Edwin van Oosten ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Arno Witkam ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Sacco Paauwe 06-53647227 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Cees Beenhakker 0113-563377 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Links.

NTFU

Wielercomite Arendskerke


Downloads

Zeeuwse wielerkalender

Sponsors

top